Vincent Michels

Vincent Michels

Mail: plooi@ontplooi-je.nl
Telefoon:06-28478260  
“Het is mijn passie om mensen te begeleiden in hun ontdekkingsreis naar zichzelf;
dat doe ik door het probleem in de diepste oorsprong aan te pakken: daar waar de sleutel zit om te komen tot een duurzaam positief resultaat”: 
 

Ervaring

Na een bedrijfskundige opleiding werkte ik tot 2006 bijna 20 jaar als mensenmanager op management- en directieniveau binnen de zakelijke dienstverlening.Ingrijpende ervaringen op zakelijk en privégebied brachten me uiteindelijk dichter bij mijn passie. Na het volgen van meerdere coach-gerelateerde opleidingen zet ik mij sinds 2006 in als erkend, doorleefd en gepassioneerd coach en trainer.; eerst in loondienst bij een gerenommeerd bureau, sinds 2009 als zelfstandig ondernemer.

Ingrijpende ervaringen op zakelijk en privégebied brachten me uiteindelijk dichter bij mijn passie. Na het volgen van meerdere coach-gerelateerde opleidingen zet ik mij sinds 2006 in als erkend, doorleefd en gepassioneerd coach en trainer.; eerst in loondienst bij een gerenommeerd bureau, sinds 2009 als zelfstandig ondernemer.

Persoonlijke coaching

  • Rouwverwerking
  • Reïntegratie vanuit ziekte
  • Competentie- ontwikkeling
  • Interpersoonlijke vaardigheid
  • Managementvaardigheid

Coaching voor bedrijven

  • Teambuilding en-coaching
  • Intervisiebegeleiding
  • Traingen
  • Individuele coaching van medewerkers

Coachprofiel

Als coach ben ik een stevige spiegel die jou doortastend en doelgericht bij jezelf brengt: Die jou bewust maakt van jouw onbewuste beperkende patronen om je vervolgens te helpen die in de oorsprong duurzaam los te laten; die jou in verbinding brengt met jouw kwaliteiten en je helpt om die maximaal in te zetten. 
Vakinhoudelijke opleidingen en een ruime ervaring helpen me om de vraag achter de vraag te ontdekken, en daar doel- en resultaatgericht met jou aan te werken.

Speerpunten in mijn individuele begeleiding zijn persoonlijke stevigheid in alle levensgebieden(eigenheid, authenticiteit), vitaliteit en levensvisie (bewust keuzes maken) en interpersoonlijke vaardigheden.  
Wil je meer lezen over mij dan kan dat op mijn linkedin profiel

Trainersprofiel
Vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond en ruime management- ervaring ben ik daarnaast in staat mijn aanpak te vertalen naar advies, training en begeleiding op team- en organisatieniveau. Hiermee draag ik graag bij in missie- strategie- en cultuurtrajecten binnen organisaties. Speerpunten in mijn begeleiding zijn samen werken (missie en organisatiecultuur, vitaliteit van mensen in teams, teambuilding , betrokkenheid en doelgerichtheid) en het optimaliseren van interpersoonlijke communicatie.

De professionele diversiteit in mijn  aanpak draagt bij aan het resultaatgericht en duurzaam bereiken of zelfs overtreffen van het vooraf bepaalde doel.

Beoordeeld met een 8,5!

In een landelijk uitgevoerd klant-tevredenheidsonderzoek onder coaches wordt Plooi Coaching door cliënten en opdrachtgevers met een 8,5 beoordeeld en valt daarmee onder de beste 10% van deelnemende organisaties.

Feedback van relaties
Feedback van relaties

“De wijze waarop Vincent in een korte tijd in als vanzelf lopende gesprekken de kern van zaken kan benoemen, bespreekbaar maakt en laat doordringen (en dus resultaten boekt) betuigt van ware betrokkenheid bij mensen en kundigheid in zijn vakgebied!”
Voor meer feedback van relaties kunt u hier terecht.

Opdrachtgevers
Vanaf 2006 coach en train ik mensen en teams op aanvraag van:

Klaar om een afspraak te maken?

Wil je graag een afspraak maken, of heb je een vraag over mijn diensten.

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

verstuur