Feedback van relaties

“Vincent kent de kneepjes van zijn vak, is zeer betrouwbaar en een aanwinst voor een ieder die van zijn diensten gebruik maakt”.

“Vincent provided some great advice and guidance to me at a critical point in my career. He helped me with some practical tools but more importantly, he helped me to think about myself, my career, and even my life in a way that I had not done before. The journey was challenging, but rewarding and satisfying. I would say that Vincent provides both the expertise that comes from many successful journeys with others as well as insightful tools to help the process. I can and do highly recommend the process and more importantly Vincent as a partner in that process”.
“De wijze waarop Vincent in een korte tijd in als vanzelf lopende gesprekken de kern van zaken kan benoemen, bespreekbaar maakt en laat doordringen (en dus resultaten boekt) betuigt van ware betrokkenheid bij mensen en kundigheid in zijn vakgebied!”
“Vincent heeft de gave om in korte tijd bij de kern van je probleem te komen en de vinger op de pijnlijke plek te leggen. Hij kijkt dwars door uiterlijkheden en uitvluchten heen en weet je in de kern te raken met zijn observaties. Hij is warm, betrokken, soms erg confronterend maar altijd integer! Ik heb in het verleden veel gehad aan mijn gesprekken met hem !”.
“Ik heb Vincent Michels leren kennen als iemand die me erg goed heeft geholpen om inzicht te krijgen in mijn eigen persoonlijkheid. Hij heeft inzichten en hulpmiddelen aangereikt die me in staat stellen op een andere manier naar zaken, naar anderen en naar mezelf te kijken, en met behulp waarvan zwakke punten omgebogen kunnen worden in sterktes”.

“Ik heb tijdens mijn (career) coaching traject enorm veel over mezelf geleerd, dankzij Vincent, die heel goed kan luisteren en altijd de juiste vragen weet te stellen. Als eindresultaat kon ik een levensvisie op papier brengen, waar ik me nog steeds kan vinden. Het document dient sinds eind 2007 dan ook als leidraad voor mijn beslissingen. Ik kan Vincent zonder twijfel aanbevelen als coach!”

“Ik heb Vincent meegemaakt als loopbaancoach. Door scherp observeren kwam hij snel tot de kern van mijn probleem. Bovendien wist hij ook meteen hoe hij mij ermee kon helpen en maakt hij zijn belofte waar. Na die zo belangrijke en uitstekende eerste stappen bleef hij mij voorzien van praktische tips. Ondanks zijn scherpte bleef hij steeds heel motiverend. Hij was voor mij zeer waardevol. Vincent bedankt!”
“Vincent kan mensen goed ‘lezen’: lichaamstaal, dingen die terloops worden genoemd of juist niet. Confronterend, en in combinatie met zijn aanstekelijke enthousiasme, enorm motiverend om dingen onder ogen te zien. En aan te pakken!”
“Vincent is een fijne, warme persoonlijkheid en een vakman op zijn gebied. Ondanks dat ik vrij nuchter van aard ben heeft hij me op vakkundig wijze geholpen met zaken waarmee ik worstelde. Hij heeft respect voor mij als persoon en heeft me bovenal in mijn waarde gelaten. Hij heeft met laten zien wie ik ben en vooral ook mag zijn. Met respect. Ik ben dankbaar dat ik hem heb leren kennen”.

“Ik heb Vincent leren kennen als mijn persoonlijke coach tijdens mijn reintegratie-traject. Als snel was er vertrouwen en mede op basis van zijn grote integriteit heeft hij mij geholpen om opnieuw te zoeken en open te staan voor de branche waarbinnen ik graag wil werken. Op een respect- en tactvolle manier wist hij snel door te dringen tot de kern en heeft hij – in goed overleg – een traject uitgezet waarmee ik verder kon. Ik kan Vincent van harte aanbevelen, hij is een zeer professionele en persoonlijke begeleider met een hoog mensen-mens gehalte!”.

Klaar om een afspraak te maken?

Wil je graag een afspraak maken, of heb je een vraag over mijn diensten.

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

verstuur